Pienoismallit.net

Shelby Mustang GT350H

Tällainen Shelby mustangi tuli kasailtua tauon jälkeen. Auto on tosiaan vasta kolmas rakentamani pienoismalli ja ensimmäinen, jonka laitan tänne foorumille näytille. Opin todella paljon uusia asioita mallailusta tämän
projektin yhteydessä. Mallissa oli ihan tarpeeksi hiomista/korjaamista ja löytyyhän noita vieläkin. Autoon tuli mm. kitattua etu-ja takapuskurit kiinni koriin, renkaat hiottu, joku kälyinen laturin kiinnike/kannatinkin tuli tehtyä ja kaikennäköistä pientä kikkailua. Tämä oli myös ensimmäinen malli mihin sain lähes
kaikki haluamani decaalit iskettyä kiinni, osa jätetty pois ihan oman maun mukaan. Vastoinkäymisiltä ei tietenkään vältytty: tuulilasi halkesi kahtia puhdistaessa ja eikun revelliin yhteyttä ja kolmen viikon odotuksella se sitten tuli, myös takalasi tahriintui hieman. Nyt sitten haluaisin paljon paljon kommentteja, vinkkejä, arvosteluja!

Kommentit

Mielestäni oikein mallikas tekele. En löydä suurempia puutteita mutta jotenkin etulamppu näyttää vähän sumealta? Liekö kuuluu olla tommonen? Siirtokuviin vielä vähän lisää tarkkuutta. Jokin erityisen tarkka yksityis kohta kruunaisi. Tee esim antenni pystyyn. Hieno on!
Isot kiitokset. Joo kyllä tuo etulamppu vähän sumealta näyttää, vaikka sen erikeepperillä maalasinkin sumentumisen välttämiseksi, tiedä sitten :d
paavo p. 5.2.2012 19:51 Vastaa lainauksella
Hieno on :-)! Milläs maalasit?
Kiitokset :) ihan bilteman kilikalilla tuli maalattua..
paavo p. 6.2.2012 22:03 Vastaa lainauksella
Petteri T. kirjoitti:
Kiitokset :) ihan bilteman kilikalilla tuli maalattua..
Juu, ihan hyvät maalipinnat oot saanu sillä :-)
Joo kyllä siitä hieno tuli, maalipinta on onnistunut hienosti, decalitkin sopii paikalleen aika hyvin. Lampunlasi on vähän sumea, lasit kannattaa liimata vaikka Erikeeperillä, tai jollain muulla vesipohjaisella liimalla, jolloin valot eivät mene huuruun.

Muuta vikaa mallista ei juuri löydy, tulpanjohtoihin afterijohtoa kannattaa hankkia, helpompaa käyttää, kunhan poraa jakajaan ja kansiin reijät, tai sitten voi ostaa suoraan Pre Wired jakajia. Chromilistat ovat onnistuneet hienosti, niihin kannattaa jossain vaiheessa ostaa Bare Metal Foilia, jolla saat vielä parempaa jälkeä. (Vaatii tosin pientä harjoittelua)

Ja nuo ovat siis tapoja, joilla saat mallia vielä paremmaksi, tää on kyllä todella hieno, etenkin kolmanneksi malliksi, eikä siitä valittamista juuri löydy.
Kiitos! :) Lampunlasit on kyllä maalattu erikeeperillä, mutta jostain syystä ovat silti hieman huuruiset? Pitää seuraavaan malliin sitten laittaa tuota afterijohtoa ja pitää pistää mieleen tuo bare metal foil vinkkikin.
Yksi tapa ainakin minulla on laittaa lamppujen lasit revellin tai humbrolin kirkkaalla lakalla kiinni, ohentamattomana pari pisaraa lasin vastakkaisille laidoille. toiminut minulla ainakin toistaiseksi.
Kiitos vinkistä. Nyt olisi uusia kuvia, paremmuudesta en sitten tiedäkkään :d Nyt vaan lisää kommentteja & arvioita!