Pienoismallit.net

T-55

Ruohonleikkuripanssari!

Olen tehnyt tästä sarjasta mallin jo aikaisemmin, jäi vaan fiilis että pystyy parempaan niin rakensin koko hoidon uudestaan. Trumpeterin T-55 on ihan mukava sarja tosin vaan ronskisti ejektorinjälkiä ja virheelliset Suomi-dekaalit (Oikeasti olisivat T-54:ään korrektit). Käytin kuitenkin sarjan mukana tulleet numerot koska ajattelin että se ei niin huomattavaa olisi. Säistin mallin Tamiyan Weathering Mastereilla asuun, jollainen se olisi voinut olla juuri sotaharjoitusten jälkeen. Laitoin myös sarjan kanssa tulleen KMT-5 - miinajyrän pakettiin.

Kommentit

Komea tankki.
Miinajyrässä voisi olla kettingit vähän kuluneemat ja likaisemmat.
Muuten kyllä hienoa jälkeä!
Petri Lyy 30.1.2012 20:43 Vastaa lainauksella
Tämä oli siis uusi malli paketista eikä pura-ja-kokoa-ja-maalaa-uudestaan -malli, mikäli oikein ymmärsin. Reipasta parantaa mallia aloittamalla ihan alusta. Ekaversiota ei ainakaan näy missään.

Telat näyttäisivät istuvan kivasti eli hyvin. "Ruohonleikkurin" vaijerit ja ketjut on tosiaan turhan kirkkaat. Muuten säistys on aika onnistunut, rankempi likaaminen peittäisi sen, mitä pohjille on tehty. Ainakaan mikään ei harmita tätä katsellessa.

Rupesin kuvia katsellessa miettimään, että noinkohan miinoja raivatessa ajettaisiin putki edessä? Joku nakkipipo varmaan tietää paremmin. Tämä ei siis vaikuta mallin arviointiin mitenkään. Tuli vaan mieleen -tyyppinen juttu tämä viimeinen kommentti.
Kyllä täysin uusi malli on. Poistin vanhan mallin kansion samalla kun lisäsin tämän uudemman. Äsken juuri likailin noita kettinkejä, katsoo jos huomenna laittaa uutta kuvaa. Empä tiedä todellakaan. :D Tämä ei välttämättä ole juuri tositilanteesta kuin ajellaan maita ja mantuja pitkin, vaan muuten vaan "taukohetkellä", jos sen näin haluaa ajatella? :D
Ihan näppärä femmafemma. Tosiaan nuo ketjut osuvat silmään, mutta jos olet niitä jo tummentanut niin kaikki on ok.
Tosin en tiedä miten tuo pölytys sopii pinohiirien vaunuun, ne onnettomat joutuivat kiillottelemaan vaunujaan jatkuvasti ;)
Kokonaisuutena rakentelu ja maalaus ovat onnistuneet. Miellyttää kovasti silmää noita kiiltäviä vaijereita lukuunottamatta.
Yksityiskohtien korostaminen ohuella litkulla nostasi puolipykälää ylemmäs tähdissä mitattuna.
Myös yksi kuva alempaa kuvattuna olis kiva:) Näkisi kunnolla telat/-pyörästön.
Upeaa Otto!!
Nuoren miehen mallit paranee koko ajan. Maalaus on herkkua silmille.
Miinajyrästä pojot nousee. Ihan jokapoika ei niitä ole laitellut.
GREAT!!
mikko s 31.1.2012 17:05 Vastaa lainauksella
Tosin en tiedä miten tuo pölytys sopii pinohiirien vaunuun, ne onnettomat joutuivat kiillottelemaan vaunujaan jatkuvasti ;)
[/quote]

Jep noita vaunuja huollettiin jatkuvasti alku aikoina melkein joka päivä ;) likaisia ne oli vain metsäleirin jälkeen ;).ainakin 90luvulla tykin putki käännettiin sivulle tai taakse miinoja raivatessa,kiireessä/taistelu tilanteessa ajettiin tykki taistelu suuntaan päin käännettynä.Malli on hieno !!! ..T: PsPrikaatin Reservin Panssarisilta pioneeri