Pienoismallit.net

"Hugs and Kisses, Schwere panzer abteilung"

Hieman erilainen kissaprojekti

Olin pitkään halunnut tehdä mallin mistä huumori välittyisi läpi ja kun näin avovaimoni pöydällä pääsiäismunasta tulleen Hello Kitty-hahmon, päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Panssarivaunun komentaja on dragonia trumpeterin päällä, kävi tuuri kun miljoonalaatikossa oli ikäänkuin huutava/hämmästelevä pärstä. HK-hahmo on tosiaan pääsiäismunasta, jonka pää on liimattu eri asentoon ja luonnollisesti koko kisu on maalattu uudestaan. Zimmerit massa on tehty Tamiyan polyester puttystä ja muoto on saatu saman valmistajan "kamman" avulla. Maalattu vallejon akryyleilla.

Kommentit

JMR 29.1.2012 21:01 Vastaa lainauksella
Muistelen nähneeni kyseisen mallin pienoismallilehdessä,vaiko mallixisssa?Mukavan omaperäinen ja erilainen malli. Zimmer-pinnoite on onnistunut hyvin. Kokonaisuus oikein hyvä.
SS 29.1.2012 21:16 Vastaa lainauksella
Varsinainen päivänpiristäjä, ihan mahtava. Kiitos! :)
Kyllä on mukavan erilainen, todella hieno! Mallixissa tätä jo tuli ihailtua.
Kerrankin erilainen malli. Idea varsin hauska ja omaperäinen ja toteutus on hyvin onnistunut. Kuten SS jo sanoi, tåssä on hyvä piristys päivälle.
Kiitokset kommenteistanne! Joo, malli oli mallixin nordic challenge-raportissa, mukava yllätys kyllä sekin.
AJ 30.1.2012 12:07 Vastaa lainauksella
Moi Petri, Aivan loistava dualistinen idea - Jin & Jan kuvaus saa tässä uuden ilmaisutavan. Toteutus on toimiva ja onnistunut. Päivänpiristäjä, kuten edellä on jo todettu.

Tuo dualismi-ilmaisu ja tapa millä se on toteutettu kolahtaa salamaniskun lailla katsoessa tätä mallia - selvästi huipputoteutus kaikin puolin; kyllä diggaan ja tähtisadetta niskaan! Parhain terveisin, AJ
Komppaan edellisiä, loistava idea ja toteutus! Itselläni on ollut harkinnassa jo jonkin aikaa P-40 Hello Kitty-hawk -projekti. Koneelle tyypillisen haimaalauksen tilalle kun voisi sovitella kissan kasvot…
Teemu Lax 31.1.2012 22:43 Vastaa lainauksella
Tämä on niin sekopäinen että on hieno! Hvä idea, hieno toteutus..
Ei tätä voi hymyilemättä katsoa. Hauska idea ja hienosti toteutettu. Röyhkeä kissa rakastaa raskasta rautaa vaikka väkisin. Ja herroille kumartamatta. Tuo mallin virallisempi puoli paljastaa, ettei tässä pelkästä sarjakuvasta ole kyse, vaan ihan vakavasti otettavasta ja hyvin tehdystä mallista. Tässä toimii tosi hyvin ympäristön tiukka rajaus, jossa hämmentävä tilanne on keskittynyt panssarivaunun torniin. Hieno kontrasti. Hieno malli. [Nostaa kaikkia hattujaan]
Kiitos kommenteistanne. Alunperin meinasin tehdä koko vaunun mutta tuo pelkkä torni vaikutti paremmalta idealta kokonaisuutta ajatellen.
Tämä saattaa olla hauskin näkemäni malli ikinä. Poloinen pahaa-aavistamaton sotilashenkilö nousemassa vaunusta ja kauhukseen huomaa Kittyn pistäneen suojamaalausta uuteen uskoon keskellä rintamaa. Hienosti maalattu ja mielikuvituksen käyttö hipoo täydellisyyttä.
Kiitoksia. Olen itsekin kohtalaisen tyytyväinen lopputulokseen. Seuraavaa "hupiprojektia" miettiessä…