Pienoismallit.net

Grumman goose

Tämän piti alunperin osallistua Ilmeisesti jo kuopattuun siviilikoneiden ryhmärakenteluun,aika juoksee nopeammin kun mallari raahustaa,no valmista tuli tosin reilusti myöhässä.Eli kyseessä Czech modelsin ihan kohtuullinen limited run malli mukana mm.ihan kelpo resiini ohjaamo ja matkustus tilan penkit ja kattava siirtokuva arkki jossa mm. Ruotsin ilmavoimien tunnukset ja Kuuban rannikkovartioston tunnukset,sen verran työläs malli kuitenkin oli että muutama motivaation puute tauko rakenteluu tuli.Istuin vyöt lisätty,sivuikkunat tehty piirtoheitinkalvosta koska mukana tulleita kirkkaita osia ei pelastanut edes johnsson kylpy sen verran surkeita olivat,potkurit vaihdettu kolmilapaisiksi ja spinnerit lisätty ja peräsimen majakkavalo tehty scratsinä.Mainiot siirtokuvat draw decalsilta.Kaiken kaikkiaan ihan ok malli varsinkin kun kyseisestä hanhesta ei taida ainakaan tässä mittakaavassa paljon vaihtoehtoja olla.

Kommentit

Komea malli!
Jos tää olis leivos ja edes kahvetta, söisin heti ja hörppäisin kupista päälle.On maukkaan näköinen malli,eikä tavallisemmasta päästäkään, hieno.
Hieno malli erikoisemmassa kuosissa olevasta Grumman Goose koneesta.Minkähän moisissa olosuhteissa tämä Alaska niminen lentoyhtiö on näillä koneilla lentänyt?Vai onko tuo Alaska tämän koneen nimi?Hienon näköinen ja hyvin toteutettu maalaus kruunaa tämän mallin.
Oikein mainio malli, etenkin tuo nokka pistää silmään, hyvässä mielessä. Nuo moottorin päällä olevat metallihäkkyrät ( pakoputket? ) ovat hieman muovisen näköiset, mutta muuten vakuuttavaa työtä.
Kiitoksia kommenteista.
Kyseessä on tosiaan alaska airlinesin goose,missä päin alaskaa on lennellyt sitä en tiedä
voihan se olla että on vieläkin käytössä täytyypi selvitellä.
AJ 23.1.2012 19:01 Vastaa lainauksella
Moi Harry, Hyvää työtä, erityisesti pidin kuvasta nro 3, jossa taustalla on tuo aito leko ja tämä malli siinä edessä. Mielestäni onnistunut malli, ei niin tavanomaisesta koneesta. Opan tavoin olisi kiva tietää tämän pienoismallin esikuvan historiikki. Kyllähän tästä pitää tykätä. Parhain terveisin, AJ
Terve! Hieno malli. Mistä tämä on hankittu? Tällainenhan esiintyi kerran Ihmemiehessäkin, Dalton-airin koneena (DHC Beaverin ohella) :). t:J
Jarkko Ohjaamo kirjoitti:
Terve! Hieno malli. Mistä tämä on hankittu? Tällainenhan esiintyi kerran Ihmemiehessäkin, Dalton-airin koneena (DHC Beaverin ohella) :). t:J
oli myös yhtenä "päätähtenä" -80 luvun sarjassa kultainen apina (TALES of the GOLD MONKEY) jos oikein muistan, kakarana oli yksi parhaita sarjoja ihmemiehen sekä ritari ässän ohella.
on hieno malli kyllä.
Malli löytyi tosiaan turusta vanhan kaartin hyllyltä muutama vuosi sitten.Tuohon golden monkey sarjan koneeseen (cutter`s goose)löytyy 1/48 siirtokuvat ainakin drawdecalsilta, ei kun rakentamaan tätä czech modelsin sarjaa tuntuu ainakin ulkomaisista nettikaupoista löytyvän vielä aika kohtalaisesti samaa mallia löytyy myös signiferin boksissa.