Pienoismallit.net

KV-1

itärintama, syksy 1941

Zvezdan KV-1 oli odotuksiini nähden todella mukava projekti. Sarjan osat sopivat suhteellisen hyvin yhteen ja jopa telat, joiden kanssa tosin oli vähän vääntöä, onnistuivat mielestäni lopulta ihan kohtuullisesti.

Malli on koottu suoraan laatikosta ja maalattu lähes kokonaan pensselillä (vain pakokaasuvanat ja viimeinen mattalakkaus on ruiskuhommia). Maaleina käytin lähinnä Tamiyan tuotteita.

Kommentit

Komea koovee ykkönen, telaston mudat ja kurat mukavan aidot. maalaus ja pintakäsittely siistiä ja mukavasti tasapainossa. Lokasuojien reunoja olisi voinut hieman ohentaa nyt näyttää nuo ruttukohdat hieman järeiltä, alusta toisi mukavan lisän malliin.
Perus siistin KV-1:n olet saanut väsättyä. Kaikki tuntuu silleen olevan kohdallaan ja tosin hyvin saanut myös siirtokuva kohdat myös liattua ja sopimaan vaunun yleiseen olemukseen.

Hienoa!
hyvin tehtu Klimi! Minua erityisesti miellyttää noi telat ja roju, mitä niissä on. No, ehkä hieman sävytystä mutaan…ehkä…makuasioita. Oikke hiano, tai siis kuuli(siisti)coolll!!!
makke 7.2.2012 06:54 Vastaa lainauksella
Hieno malli! Miten olet tehnyt teloihin mudan käytitkö jotain pigmenttiä?
Esko P. 7.2.2012 08:02 Vastaa lainauksella
makke kirjoitti:
Hieno malli! Miten olet tehnyt teloihin mudan käytitkö jotain pigmenttiä?
Kiitti, käytin useita eri washeja, pigmenttejä sekä Tamiyan dark earth soil effectiä…

Esko P.