Pienoismallit.net

'67 Pontiac GTO

Mielestäni yksi näteimmistä koreista muskelirintamalla. Sarja itsessään oli todella haastava, detaljointi olematonta, valujälki hirveää ja mikään osa ei oikeasti sopinut ilman viilaamista. Vanteet ovat Revellin Shelby mussesta. Alustaa laskin reilusti, pyörien kiinnitys kun piti joka tapauksessa tehdä uudestaan (esim. taka-akselin paikat eivät olleet samalla kohti molemmilla puolilla). Maali on ruiskutettu PPG:n autoväri ja perään lakkakerros kiillotuksineen. Moottoriin lisäsin johtoja sekä imusarjan miljoonalaatikosta. Putkiston tein kokonaan itse alkuperäinen kun oli taka-akselin kanssa samassa valussa. Muuten foilasin tarvittavin osin.

Kommentit

Ite tiedän kokemuksesta ,ettei toi ole rakennus sarjana mikään maailman paras,mutta olet saanut tehtyä siitä erittäin asiallisen. Vanteet sopii kuin nyrkki silmään, värivalinta ja maalipinta on tosi hyvä ja moottorikin näyttää tosi asialliselta. Mitään sen kummempaa kitisemisen aihetta en mallista keksi ,joten ei muuta kuin seuraavaa projektia pöydälle. :)
Ihan nätti Ponu siitä sukeutui. Vanteet sopii komeasti matalaa alustaa korostamaan ja maali kiiltää kirkkaana. Vielä vois foilata takaluukun kannen GTO kirjaimet ja takapaneelin Pontiac-tekstin eikö?
Kiva rekkari, oliko se lootassa mukana?
Kuva konehuoneesta on vähän hämärä, joten kysäisen, että mikä tuon ylimmän hihnapyörän (vesiletkun vieressä oleva) tehtävä on?
Kiitoksia palautteesta! Kokeilin foilata myös perän merkkejä mutta lopputulokseen en ollut tyytyväinen joten niitä on maalattu kromi humbrollilla. Sen hihnapyörän alkuperäinen ajatus lienee ollut laturin pyörittäminen ;-) tosin tässä sarjassa vaikutus lienee enemmän virtuaalinen…
Todella hienosti rakennettu Pontiac. Detaljointi on oikeinkin siistiä ja maalipinta näyttää hyvältä. Vanteet vaan ovat mielestäni kamalat, eivät sovi tähän koppaan ollenkaan. Mutta muuten todella hieno.
Kyllä on suorastaan upea. Ottaen huomioon kuinka karu lähtökohta on. Vanne ja värivalinta mun mielestä hyvin yhteen sopiva :)