Pienoismallit.net

Messerscmitt Bf 109E-3

30 tunnin pikakoe

Tällainen pieni mersusarja kulkeutui käsiini Huutonetistä. Setti on varmasti jotakin vanhaa palo/vesivahinkokamaa, koska mukana ei ollut laatikkoa, alkup. ohjeita eikä siirtokuvia.
Siirtikset löysin Xtradecalin arkilta, samoin kuin malliyksilön esikuvan. Sitä ohjasteli aikoinaan Uffz. Karl Wolff elokuussa 1940. Kone tuhoutui kyseisenä ajankohtana, en tiedä kuinka itse Wolffin kävi.

Sarjanhan on erinomaisen mukava rakennella pienestä koostaan huolimatta, ei liikaa yksityiskohtia. Valkoista nokkaa likasin hieman reippaammin, koska kyseinen väritys varmasti nuhraantuu kenttäoloissa varsin nopeasti.
Mersu oli kyllä sopusuhtainen kone!

Kommentit

Upean näköinen Mersu! Hienosti onnistunut vanhennus ja varsinkin tuo antennilanka. Ainut mikä pistää silmään on nuo siiven alapuoliset vastapainot(?). Näyttää kun hieman olisivat vinksallaan viimeistä kuvaa katsoessa.
Mielenkiintoinen maalauskaavio. Mersu kuuluu koneena siihen kategoriaan, että erilaisia maalauksia on vaikka kuinka. Näistä saa mielenkiintoisia kokoelmia, jos sellaiseen innostus/aika jne. siihen riittää.

Hyvin on malli säistetty. Ehkä se oli kuluneempikin tai sitten ei. Meikäläisen simmuun aivan OK malli ja kuten sanottu; Mersun erilaisiin kaavioihin ei kyllästy. Valkoinen väri näyttää hyvältä. Ei liian puhdas valkoinen, mutta hiukan tuuleentunut valkoinen. Istuu hyvin mallin yleisilmeeseen.
Mitäpä hyvää moittimaan. Seitenkakkoseksi erinomaista työn jälkeä.
Pieneksi malliksi hieno ja hyvin rakennettu.Onko Messerschmitt pienikokoisin hävittäjä muutenkin,mitä taisteluissa oli,jos ei oteta lukuun Saksalaisten erikoisempia malleja.