Pienoismallit.net

mini cooper

kolmas mallini

ihan kivahan siitä parin korjailun jälkeen tuli mutta onhan se käytännössä vieläkin kesken, kuten takapoksista näkee..

Kommentit

Kannattaa varmaankin kokeilla spray maalausta, sillä saa sileän pinnan niin paljon helpommin, kuin pensselillä. Kyllä sudillakin saa hyvää jälkeä, mutta vaatii aika paljon harjoittelua. En kyllä osaa itsekään sileää ja kiiltävää pintaa pensselillä maalata, mutta yritetty on.

Toinen juttu on se, että kannattaa yrittää päästä siihen, että kun liimaa osan paikalleen niin liimaa ei jää näkyviin tai pursua osan saumasta pihalle. Silloin mallista tulee jo paljon realistisemman näköinen.

Mutta eipä tässäkään mitään suurempaa vikaa ole-kolmanneksi malliksi todella hyvä.
Martti 7.1.2012 12:50 Vastaa lainauksella
Niko Lindström kirjoitti:
Mutta eipä tässäkään mitään suurempaa vikaa ole-kolmanneksi malliksi todella hyvä.
kiitoksia
Jesse k 18.2.2012 21:21 Vastaa lainauksella
kannattaa seuraava malli maalata spraymaalilla… vanteet ja katto todella siistit, ja muuten sopii punainen väriksi jos olisi spraymaalilla maalattu :)
Martti 19.2.2012 09:41 Vastaa lainauksella
juu u… kiitoksia ja toi katto on uusittu uuden maalauksen myötä. siihen on tullut iso britannian lippu kuvia tulossa! Näissä kuvissa kattoa ei muuten ole maalattu millään… Heh heh..
Siveltimellä siistin pinnan aikaansaaminen ei kyllä mikään maailman helpoin homma ole. Sprayta suosittelisin itsekkin, mutta jos siveltimella meinaat koettaa niin muista maalata ohuina kerroksina, tarpeeksi ohueksi ohennetulla maalilla. Pohjamaalaus kannattaa hoitaa jollain mattaharmaalla tai -valkoisella spraylla.

Suorien listojen ym. maalauksessa kannattaa käyttää maskiteippiä reunojen rajauksessa, jos ei ns. oikeaa maskiteippiä (mm. Tamiya) löydy niin vaikka jotain perus scotch magic teippiä tai maalarinteippiä, kunhan alla oleva maali on kuivunut kunnolla. Vapaalla kädellä on liki mahdoton maalata siististi suoria linjoja.

Valojen linssien liimauksessa kannattaa käyttää kirkasta lakkaa (vaikka Revell), näin eivät linssit pääse huurtumaan.

Plussaa tuosta että olet saanut osat siististi paikoilleen, kuten myös omasta väriteemasta. Ja kuitenkin tämä on vasta sun kolmas mallisi eikä ikääkään enempää niin lopputulos on ihan hyvä!
Martti 21.2.2012 16:58 Vastaa lainauksella
kiitos :)