Pienoismallit.net

u boat type xxvIIb seehund

tämmöinen simppeli pikkuinen u baatti, sodan loppuvaiheilta tuli joulunpyhinä rakennettua. Malli meni nätisti kasaan ja osia oli huimat 32kpl, mukava välipala maalattu revellin emaleilla ja ruiskulla säistys ja valumat emaleilla. Torpeedot tuotti hieman päänvaivaa ja netistä tutkittua päädyin näihin ilmeisesti alkupään torpeedoihin? Malli on aika pieni kooltaan ja maalaus on alkuperästä vaaleampi, lasikupua tässä ei ollut joten en keksinyt muutakaan kuin epoksiliimasta tekasin ja ihan hyvin onnistu.

Kommentit

Näppärän näköinen Schweinhu… eike Seehund. Tykkään tuosta laikukkaasta maalipinnasta. Toisessa torpeedossa ehkä hivenen liian isot tsippaukset. Ruostevalumat hyvät. Ja itsetehty kupu täyrellinen!
kiitos tapio, nuo valkoiset laikut on ohjeen maalauskaavio. jätin ne vähän nuin niinku haalistuneiksi, torpeedon tsipit meni hiukka yli. Mukava malli terapian merkeissä:)
Hyvin onnistunut malli saksalaisesta hylje tyypin pienois sukellusveneestä.Täplä naamio kuviot näyttää hyviltä.Pensselillä tätä on aika hankala töpötellä malli kun on aika pieni.Veneen vanhennus on myös onnistunut mukavasti ja loppu tulos on uskottavan näköinen.Kummallista että ICM ei ole laittanut rakennus sarjaan tuota "kuomua" mukaan.Onko aluksen perässä ja keulassa olevat kiinnitys lenkit sarjan omat vaiko omatekoisilla korvatut?Sarjan osat ovat ICM:n tyyliin mikroskooppi osastoa ja erinomaisen hankalat saada ehjinä irti valurangasta.
Torpedoja ei kannata mielestäni lähteä vanhentamaan ollenkaan .Ne olivat kallista kertakäyttö kamaa ja säilytettiin useimmiten hyvin öljyttyinä rasvassa.Torpedot pantiin kyytiin vasta kun vene lähti suorittamaan tehtävää joten ne eivät olleet reissussa rähjääntyneitä.Hyvä malli kaikkinensa.
Kiitos opa. Vene ei tosiaan ole koolla pilattu:) Ruiskulla tein tuon täpläkaavion haastetta riitti jonkin verran ettei täplistä tule liian isoja, tuo kuvun puuttuminen ihmetyttää itseäniki. Sarjan kupu on samaa harmaata muovia, nosto lenkit askartelin kuparilangasta, joo tuskinpa nuo torpeedot kovin kolhuilla ovat olleet. Osat on tosiaan aika pieniä ja murtuvat helposti, mukava malli kaikinpuolin rakentaa.
Nätti pikkuinen hylje. Ei moitteen sanaa tästä.
Jouni Koski 28.12.2011 21:24 Vastaa lainauksella
Ruostevalumat ja torpeedoiden chippailutovat aika rankat, mutta muuten mukavan näköinen laite. Kuvat olisi voinut rajata lähemmäs? Nyt on turhaa tilaa reunoilla :)
Kiitos marko.

Kiitos jouni, jeps! samoilla linjoilla nuitten sippausten kanssa, ruoste on omaan silmäänihan hyvä. Vieläkö oppisi kuvaamaan kunnolla, räiskin varmaan 15 kuvaa ja nämä oli parhaimmat mut todellaki olisi voinut rajata niin olisi paatti himpun paremmin esillä:)