Pienoismallit.net

Cadillac Coupe de Ville ´64

Tämmöinen Jo-hanin käkkylä… eipä tästä oikein mitään kummempaa sanottavaa ole, alusta on yhtä puuta joten sille en muuta tehnyt kuin maalannut, moottori joka näissä vanhoissa sarjoissa on melko alkeellinen sai myös jäädä ilman kummempia lisädetaljeja. Malli on siis suoraan boxista rakennettu karvanoppia, vaihdekeppiä ja pientä madallusta lukuunottamatta.

Kommentit

Kantri 17.12.2011 23:05 Vastaa lainauksella
Cadillac aina mukava nähdä ja tää on ihan hienokin. Mulla venaa vielä hyllyssä.
PhantomII 18.12.2011 13:19 Vastaa lainauksella
Vaikkakin jossain mielessä yksinkertaisia, niin kyllä JoHanin mallit olivat aika mielenkiintoisia. Harmi, ettei niitä enää valmisteta.

Aika muheva malli ja sisustus on kyllä tyylikäs, kuten tosiaan koko mallikin. Itselläni on saman valmistajan ´64 avoversio samasta aiheesta. Tosin se ollut vaiheessa 30 vuotta. Pitäiskö tehdä valmiiksi jo nyt?
^Kiitos! Juu harmi tosiaan ettei valmisteta, Johanilla kun oli paljon mielenkiintoisia malleja. Nyt Phantom Caddy työnalle! näitä kun ei mitenkää liikaa ole näkyny… varsinkaan rakennettuina! :)
PhantomII 18.12.2011 18:21 Vastaa lainauksella
Kyllä täytyis aktivoitua Caddyn kanssa. Tuo ´64 on hieno malli ylipäätäänkin, pidän noista 1960-luvun jenkkiautoista yleensäkin. Nyt on vaan niin, että muutama projekti täytyisi vielä ennen saattaa loppuun. Mutta kyllä tuo Käkkylä takaraivossa koko ajan kummittelee.
Antti Tirri 18.12.2011 21:51 Vastaa lainauksella
Miten teit nopat? By the way hieno Cadi sulla.
^Kiitos. Nopat on askarteltu pyyhekumista, hiukan liian isot kyllä tuli.