Pienoismallit.net

Nissan GT-R V-Spec

Vihdoin sain aikaseksi laittaa tämänkin tänne. Malli oli näytillä jo vuosi sitten tikkakoskella, tosin ilman spoikkaa. Spoilerin päädyt oli joutunut pahasti hukkaan. Joskus lumien sulaessa löytyi myös puuttuvat palat ja sain kaikki osat kiinni joskus kesällä. Kannaattaa välillä siivota työpistettä…

Malli on kasattu laatikosta löytynellä osilla, paitsi koneen kylkeen lisäsin öljytikun. Sisustassa on esikuvan mukaan käytetty hiilikuitua. Ei vaan millään suostunut yhteistyöhön tuo kyseinen kalvo ja tuloksen näkee kuvista… Samaa tavaraa on myös spoilerissa.
Väri oli helppo valinta, kyseessä on dark purple, cabernet pearl Nissanin värikartasta. Sävy ei ole välttämättä ihan just sama kuin oikeessa V-Specissä mutta hyvin liki. Saman kaltainen väri löytyy myös vanhemmísta Nissan Skyline R33:sista. Kaikki korin pintakäsittelyt on tehty sprayllä ja kiillotettu lapuilla muutama ilta tanssiyhtye Rytmihäiriön tahdissa.

Kommentit

paavo p. 16.12.2011 23:33 Vastaa lainauksella
Hieno on :-D ! Onko ihan alkuperäiset pyörät alla?
jeehs näköstä jälkeä.. onks ihan muuten NS. oma sekottama maalipullo vai onks ihan joku valmis värikartasta napattu.. yks minkä ehkä oisin ite jättänyt pois niin noi rekkarikilvet.. muuten oikein kelvonnäköinen menopeli..
Aika vaikea kommentoitava, koska sisäkuvassa on pölyä tai muuta vastaavaa ja etuvalojen kirkasosat ei ihan skarppaa. Ja sitten muut kuvat antavat todella hienon mallin näkösälle.

Näin tämän Tikkakoskella, mutta silloin se ei erityisemmin jäänyt mieleeni, koska siellä autoja oli pilvin pimein. Nyt muistojeni syövereistä kuitenkin muistan tämän.
Pikku kyssäri tuosta hiilikuidusta:
Se ei siis tullut mallin mukana käsittääkseni. Mistä sitä sait, onko kallista, millaista se on käsitellä, mikä liima siihen tepsii? No ei ollutkaan pikku kyssäri. Tässä mallissa se näyttää toimivan. Korostaa varsinkin takaspoileria hyvin.

Jokatapauksessa hattua nostan, koska olet kaivellut mallin esiin ja rakentanut sitä lisää.
Itelläni olisi monen monta mallia samalla ajatuksella, mutta jotenkin niitä ei viitsi työpöydälle nostaa uudelleen. (keittiönpöydälle).
Tykästän näin:
Antti Tirri 17.12.2011 11:12 Vastaa lainauksella
Henkilökohtasesti väri näyttää todella hyvältä! Sama ku mulla Granturismossa. Hiilikuidutukset näyttää hienolta eikä moottorissa valittamista. kuten jo edellä tulikin, olisin myös minä jättänyt rekisterin pois tai ainakin laittanu eri tekstin. Myös toi helma on niin matalalla että se tekee autosta vähän raskaan oloisen. Kuitenkin oot taitavasti rakentanut, vaikka itse olisin tyylillisesti tehnyt aavistuksen toisin.
Toni Hartikainen kirjoitti:
kiillotettu lapuilla muutama ilta tanssiyhtye Rytmihäiriön tahdissa.
Jos itse alkaisin Siriuksen Samurain tai muun vastaavan "siantappobiisin" tahtiin mitään tekemään, lopputulos näyttäisi yhtä pahalta kuin kyseiset kappaleet perusmummon silmissä.
Lappareiden sanoin; "On se hurja…"

…Erittäin hieno malli. Varsinkin maalipinta ja hiilikuitu tekevät vaikutuksen.
Toni Wiren 17.12.2011 16:10 Vastaa lainauksella
Vanteet tuli sarjan mukana ja ilmeisesti V-Spec:issä erilaiset kuin tavallisessa GT-R:ssä. Joitain kuvia muistan nähneeni oikeista autoista kyseisillä vanteilla.
Väri on suoraan Nissanin kartasta.
Hiilari dekaalit ei kuulunu pakettiin vaan ostin Saaren Tepolta. Hyvin ohutta ja sen takia varmaa mun nakkisormille hankalaa käsitellä :) Pehmennintä vaan reilusti niin sai tuon spoikan jotenkin onnistumaan. Värisävyjä noista löytyy hieman erilaisia.
Kiitoksia palautteesta :)
Silmälasiliikkeen mainosta muunnellen: "Nissan, ilo silmälle…!"
:-)
Martti 6.1.2012 18:20 Vastaa lainauksella
tosi kiva