Pienoismallit.net

Albatros D III Oeffag 253

Suuren sodan lentohäkkyrä.
Eduardin weekend paketointi, rakennettu laatikosta löytyvistä paloista.
Maalattu humbrolin emaleilla ja siveltimellä.

Kommentit

OHO!
Oletpa onnistunut hyvin tuossa puun maalauksessa.
Todella upeaa jälkeä.
Eipä tuota voi kyllä muutenkaan moittia.
Hyvältä näyttää. Siipituet ja laskutelineet olivat näissä Oeffagin Albatroseissa maalattu jolloin tummalla värillä, ilmeisesti mustalla, mutta muuta nillittämisen aihetta en löydä.

Mikko
puunpinta on onnistunut aivan loistavasti, miltei voi haistaa. loisto työ
AJ 14.12.2011 08:29 Vastaa lainauksella
Moi Pore, Oho ja vau! Loistava pienoismalli - puupinta todellakin näyttää puulta eikä muovilta. Pientä historiikkiä taustoitukseksi kaipaisin, eipä muuta narinaa. Upeaa jälkeä! Parhain terveisin, AJ
Hienon koneen olet saanut aikaiseksi! Itse en vain ole ihan varma onko tuo puupinta todella hieno ja onnistunut, vai ei. Paikoitellen se näyttää hailakalta ja kuluneilta pensselinvedoilta ja osittain taas juuri siltä itseltää eli puupinnalta. Joka tapauksessa puunpinnan maalaminen on varmasti todella vaikeaa eli siitä pojot. Siirtokuvatkin ovat onnistuneet loistavasti.
Erittän täydellinen puupinta maalaus, menee minun mielestäni täydellisesti puupinnasta, ja koko malli on täydellinen
Loistavaa työnjälkeä on havaittavissa tässä mallissa. Puupinta on hieno.
Puupintahan on erinomainen, suorastaan kadehdittavan hyvä. Muuten maali on parissa hassussa kohtaa päässyt leviämään, esim. ohjaamon reunan kohdalla jne., mutta kokonaisuus on erittäin hyvä. Runko todellakin näyttää puulta, ei muovilta joka olisi maalattu puuksi. Kaksitasomallareiden takilointitaitoa ei voi kuin ihailla. Itsellni kyseinen osa-alue on niin surkeaa, että en viitsi edes malleja esille laittaa takiloinnin kömpelyyden johdosta.
Aivan huikaiseva kokonaisuus. Puun pinnasta yhdyn edellisiin.
Kuitenkin pientä epätarkkuutta yläsiiven metallin/muun maalauksessa. (rajat). Ja myös pyörien ns. vanteissa taitaa olla hiomatonta valupursetta?

Toisaalta nämä ei varmaan näy livenä juuri minnekkään, joten tässä pojot:
Työn jälki itsessään aivan erinomaista, varsinkin tuo rungon puupinta ja siirtokuvat. En tunne tämän mallin maalausohjeita, mutta ymmärtäisin, että nuo siivet olisi tarkoitettu ns. pellavan väriseksi. Minun koneeni näyttää ne kuitenkin selvästi liian keltaisiksi kuvatakseen lakattua kangasta. Muut värit ovat kylläkin mielestäni aivan sopusoinnussa "todellisuuden" kanssa. Siis, joko koneeni valehtelee tai sitten kankaan väri saisi olla haaleampi. Jos taas maalausohjeet käskevät maalaamaan keltaiseksi, niin sittenhän tämä on vallan erinomainen.
Pore 15.12.2011 20:10 Vastaa lainauksella
Valaistus tai kamera vääristää sävyä , väri on humbrol 103 Cream+ kirkas lakka+satiini. Ei keltainen.