Pienoismallit.net

Nissan GT-R

Tässä reilu pari vuotta sitten valmistunut Nissan GT-R. Sarja on taattua Tamiyaa laadultaan, mutta moottorin esittämisen kohdalla T onkin sitten mennyt pahasti metsään. Myllyä ei voi sanoa edes puolimoottoriksi, sillä se on valettu yksiin korin kanssa ja parilla lisäosalla sen pitäisi kuvata GT-R:n pataa… No joo. Ei kuvaa. Alunperin tarkoitukseni oli sahailla motti irti korista ja rakentaa suurimmaksi osaksi uudestaan, mutta luovuin hommasta ja niin mallistani tuli curb-side. Malli on maalattu Tamiyan Spray-maaleilla, ensin TS-76 Mica Silverillä lopuksi TS-13 kirkaslakalla. Kiillotus on hoidettu kiillotuslapuilla ja Tamiyan hiontatahnoilla.

Teemaksi malliini otin hiilikuidutuksen, joten sekä sisustassa että korissa on paljon paljasta hiilikuitua. Kuidutus on toteutettu Scale Motorsportin hiilaridekaaleilla ja Micro Solin pehmentimillä. Pohjaan lisäsin hieman diffuusoria ja jarrusatuloina on vanteiden värisiksi maalatut Brembot.

Kommentit

Ompas siinä hieno kärry!

Mikään ei oikein pistä silmään, ei tuosta keksi mitään palautetta.. paitsi tietenkin sen, että varsin siisti auto.

Onko nämä Tamiya:n sprayt siis ihan spraytä? Eli suoraan pullosta painekaasulla?
Tomi Korhonen kirjoitti:
Onko nämä Tamiya:n sprayt siis ihan spraytä? Eli suoraan pullosta painekaasulla?
Joo ihan spray-pulloja, sellasia 10cm korkeita. NOita olen oppinut käyttämään vähän joka paikassa.
tomi t 6.12.2011 13:50 Vastaa lainauksella
Siisti Nissani, en löydä sanomista. Jatka samaan malliin
Kiitoksia Tomi ja Tomi :)

Lisäsin pari kuvaa.

Toivoisin mielelläni myös kritiikkiä ihan tekstimuodossa, nuo pelkät kahdet tähdet ei oikein riitä :)
Kaikin puolin siististi kasattu malli. Virheitä en kyllä löydä mutta ehkä joidenkin käyttäjien alhaiset pistemmäärät johtuvat mallin pienoisesta tylsyydestä ja yksinkertaisuudesta. Toki malli vain toteuttaa tarkasti esikuvaansa mutta luulen ettei nämä uudet automallit ole juuri niitä joista poimitaan parhaita pistemmääriä. Värivalinta on turvallinen ja sopii autoon, mutta olen todennut että metalli "hopean" saa helposti näyttämään siedettävältä mutta siitä ei saa helposti säväyttävää. Mielestäni kun olit ottanut teemaksi hiilikuidun, niin olisit voinut päällystää spoileristakin osan tai esimerkiksi tehdä peileistä hiilikuituiset. Myös sisätiloista olisi kaivattu kuvaa sekä mootorin merkitys on voinut rokottaa pisteitä joidenkin arvostelijoiden kohdalla. Minun mielestä malli on kaikin puolin hieno ja sopisi myös meikäläisen hyllyä koristamaan.
Tuo on varmasti aivan totta. Huomasin myös tuosta hopeasta, että sitä on pirun vaikea kuvata niin, että sen kiilto välittyisi kuvista. Takasiiven kuiduttamista en edes harkinnut, mutta peileistä alapuolet on hiilikuidutettu :)

Täytyypä muuten kokeilla saanko korin nätisti irti, niin otan sisustasta räpsyjä.
tomi t 7.12.2011 20:46 Vastaa lainauksella
No ei tästä kritiikkiä löydä, erittäin hyvin oonistunut maalauksineen liimauksineen. Vanteet ja jarrut eritysesti loksautti leuat auki.