Pienoismallit.net

T-34/76

Tämmöinen pieni välipalamalli joka tuli rakennettua suhteellisen nopsaan. Mallin ostin varta vasten, että pääsee testaamaan talvicamoa pensseleillä.
Zvezda rakentama malli meni suhteellisen kivuttomasti kasaan. yksi ihmeellinen asia sarjanmallissa oli, johtopyörä tuli ihmeen kauaksi edestä vaikka letkutelojen kiristyksen laitoin kauimpana asentoon. En tähän ruenut keksimään mitään ihmeellisempää ratkaisua, koska kyseessä harjoittelu kappale. Ainakin kuvissa tämä näyttää olevan hieman eritavalla.
Mitään detailia ei juurikaan mallissa ollut ja en lähtenyt niitä paljoa lisäilemäänkään, kun tuppaa muutenkin nuo projektit venymään. Tosin kk:n vaihdoin liimapullossa olevaan metalliputkeen ja kiinnitysremelit laatikoihin. muuten tyydyin sarjan omiin.
sarjan omat ketjut ja takana olevat ritilät ovat karmean näköisiä, niin.
Kuten myös nuo kumiletkut..yäk. mutta lompakko saanoo kiitos ei paremille letkuille.
Eli toivoisin kommenttia pääasiassa talvicamon toteutuksesta ( tarkoitus esittää kulunutta maalausta). toki kaikki muukin kommentti on toivottua :D

Kommentit

Kun katsoo mallin oletus kuvaa tulee eittämättä mieleen Suomalaisten T-34/76 R-105 talvi naamio maalauksessa.Mallin kuvat ovat jossain määrin hämmentäviä.Kun tausta muuttuu niin mallikin muuttuu ikään kuin toiseksi.Rakennus jälki on mielestäni moitteetonta.Eivätkä nuo telat nyt niin kaameat ole.Eivätkös ne ole tätä vohveli mallia.Jos ne sotkisi lumen sekaiseen kuraan ja vaunun mallin istuttaisi saman henkiselle alustalle niin malli pääsisi paremmin oikeuksiinsa.Talvi maalaus näyttää kuluneelta talvi maalaukselta.Sen arviointi on kuitenkin parasta jättää "panssari prikaatin" mallari porukalle.
Yleisestä hämmennyksestäni huolimatta pidän mallia kelpo työnä.
P.S.Kirjoitin tämän kommentin kolmeen kertaan ja joka kerta kun klikkasin lähetä painiketta se katosi .Ilmoitus: sivusto on poistettu käytöstä ilmestyi kerta toisensa jälkeen näytölle.Soneran 3G -verkko on syvältä.Kaikesta huolimatta hyvää itsenäisyys päivää.Opa L.
Ei se taida nyt vika olla Soneran verkossa. Eilen koetin kommentoida tätäkin mallia, mutta laikaisi aina jonkun virheen.
Marko on saanut aikaan näyttävän mallin. Talvimaalaus oikein hivelee silmiä.
Ko. valmistajan joitain kuormureita olen väsännyt, mutta ei niissä ole ollut kehumisen aihetta.
Kivat pikku lisäykset antaa lisää näyttävyyttä.
Hyvä Marko. Dioraamaan tämä vain…
T.T
Pyydän anteeksi herra "Soneralta" aiheettomasta mollaamisesta ja melskaamisesta.Opa L.
Zvezdan sarjasta varsin hyväksi malliksi. Talvicamo näyttää hyvältä, mutta sanokoon nuo SotKa-mallarit siitä jotain tarkemmin, kun ovat asiaan hieman perehtyneet toisin kuin esim. minä leko-mallarina. Rakennusjälki on minustakin oikein hyvää ja telat ovat myös onnistuneita. Olen Timon kanssa samaa mieltä, että tämä kannattaisi laittaa johonkin pikkudioraamaan. Seuraavaa vain työn alle.
Kiitoksia tähän astisista kommenteista.
Taitaa tämä jäädä pois diosta, kun dragonin venäläiskalustoa on paketissa sitä oikeaa dio varten. Kuten myös muuta rekvisiittaa siihen, kuten oikeaa roanhäntäpistintä ja muuta mukavaa.
Tosin joku pikkuyksinkertaisen alustan voisi väsätä lumiseen maisemaan. on ne vaan kivempiä aina jonkin alustan kanssa.
Maalla on odottomassa läjä puukiekkoja sellasten, kun viellä keksisi miten saisi nättejä nimikylttejä alustoihin..siis maksamatta maltaita… idoita kellään.
Asiallisen nimikyltin kokoon 15*5 cm saa hintaan 8€kpl ainakin Kuopiosta en tiedä olisiko pienemmät edullisimpia?Pistä Y.V:tä jos kiinnostaa.