Pienoismallit.net

VW Golf II GTI

Perus golffi eipä hirveemmin muuteltu mitään.

Kommentit

Alex 2.12.2011 16:22 Vastaa lainauksella
mallista saisi kertoa enemmän..
Tällaiset perus arkikäytössä olevat kulkupelit ovat minun mieleeni. Hyvä, että joku rakentelee näitäkin. Pari pientä parannusta tuli tuossa kuvia katsellessa mieleen. Pakoputken pään voisi porata auki ja ovien ym. luukkujen saumat olisi hyvä tummentaa. Nämä loisivat malliin realistisuutta. Rekisterikilvenkin voisi vaihtaa mahdollisuuksien mukaan meille suomalaisille tutumpaan. Siistiä ja tarkkaa kokoamista sekä maalausta.
Onkos näissä Fujimin sarjoissa muuten ratti jo valmiiksi vasemmalla? Itse olen yrittänyt etsiä mallisarjaa omista autoistani, mutta kaikissa sarjoissa pitäisi kuskin paikka muuttaa oikealta vasemmalle, mikä tuntuu liian hankalalta operaatiolta varsinkin kojetaulun osalta, joka pitäisi vaihtaa peilikuvaksi.
tässä sarjassa oli kaks kojelautaa niin sai päättää kummalle puolelel ratti. kilvet vaihan ku saan jostai uudet tarrat en löytänyt mistää itteltäni muita.
tomi t 6.12.2011 13:39 Vastaa lainauksella
Ikkunalistat maalamustalla, ja kun tämä on gti niin kaaret pitäisi kai myös olla ja litkutukset muista. Lasin pyyhkijät paikalleen, erilainen putki mieluummin GTi:n oma mikäli sarjassa semmonen oli,peilit suoraan. Maalipinta on muuten ok
Martti 6.1.2012 18:26 Vastaa lainauksella
kiva väri ja muutenkin tosi kiva